Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Kijowski, Jacek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2945-5 : zł 46
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena
Mięso drobiowe technologia
Postępowanie z żywnością Mięso drobiowe higiena metody podręcznik akademicki
Technologia żywności Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
Link
http://polona.pl/item/4447356
080
%a 637.5:614.3](075.8)
080
%a 637.5:614.3](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe :
%b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
650
%a Mięso drobiowe
%x higiena
650
%a Mięso drobiowe
%x technologia
650
%a Postępowanie z żywnością%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x higiena%x metody
650
%a Technologia żywności%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Grabowski, Tadeusz
%e Redakcja.
700
%a Kijowski, Jacek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/4447356
920
%a 83-204-2945-5 : zł 46